Michelle van Hout

Eigenaar / Michelle van Hout – ritueelbegeleiding

Via mijn zangdocente vond ik jou, precies op het goede moment. Je ontwierp een logo voor mijn nieuwe bedrijf. Dat was gelijk goed, mijn persoonlijk symbool “de levensboom” stond meteen stevig, in mooie kleuren en met vogeltjes. Ik had vertrouwen in jou en je creativiteit en je ontwierp mijn website. Een website die nu helemaal “van mij” voelt. Mooie kleuren, goede vormgeving, alles klopt gewoon. En iedereen vindt ‘m mooi en helemaal bij mij passen! Dankjewel voor de fijne samenwerking Manon, je hebt prachtig werk geleverd!

September 7, 2018

 

 

Robbie de Jong

Eigenaar / BodywICE
Manon is letterlijk een gulle vormgever. Zonder haar had ik nu niet zo’n lekkere huisstijl gehad. Sterker nog: zonder haar had ik niet eens zo’n coole bedrijfsnaam gehad. Ik snap nog steeds niet hoe, maar wat ze levert is top! Bedankt voor je geweldige inlevingsvermogen in mij en in de dienst die ik wil aanbieden.
Februari 13, 2017

 

 

Bas van Leeuwen

Programma Manager Business Development / Driessen HRM

Elk ontwerp is raak bij Manon en dat is erg prettig. Ze heeft mij altijd verrast met designs die in vorm als in boodschap helemaal in lijn waren. Daarnaast is ze een vriendelijke, professionele designer waar je van op aan kan.

April 7, 2015, Bas worked with Manon at Gleijm & van der Waart

 

 

Mike Ayal

Art Director / GiDesign

Als je een onderscheidende identity wil, een uniek logo dan moet je bij Manon zijn. Een vakvrouw pur sang met oog voor detail 😉

February 25, 2015, Mike worked directly with Manon at Gleijm & van der Waart

 

 

Saskia Beekwilder

Art Director / Skillz Advertising

Manon is een geweldige Brand Designer, creëert prachtige visual identities voor diverse sterke merken. Ze is zeer gedreven en creatief in haar vak. Toen we nog collega’s waren was het een verrijking om met Manon samen te werken!

February 24, 2015, Saskia worked directly with Manon at Gleijm & van der Waart

 

 

Jochem Aarts

Freelance Creative DTP / Bunker Graphics

Manon is zeer creatief en heeft een oog voor detail, zeer sociaal en meelevend. Gedreven om mooie dingen te maken. Een erg prettige collega om mee te sparren en mee te werken. En… ze houd van humor en leuke dingen doen 😉

February 25, 2014, Jochem worked directly with Manon at Gleijm & van der Waart

 

 

Pim Hoogsteder

Algemeen Directeur / GVDW & Hoogsteder

Manon is in staat visueel te denken, zij beschikt over een groot voorstellings- en inlevingsvermogen en staat bol van ideeën. Ook als de deadlines heilig zijn. Ze heeft tijdens de periode dat zij bij ons werkzaam was steeds blijk gegeven van een goede en gemotiveerde inzet. Zij was daarnaast ook een zeer prettige en gewaardeerde collega. De opgedragen werkzaamheden heeft zij steeds naar volle tevredenheid en met veel verantwoordelijkheidsgevoel verricht. We wensen Manon heel veel succes toe met haar nieuwe spannende uitdaging.

February 25, 2015, Pim Hoogsteder worked directly with Manon at GVDW